Teamwork: ook in de keuken

Teamwork: ook in de keuken

 
Heiko had al een paar keer genoemd, dat de koekjes die ik met Kerst had gebakken, toch wel heel lekker waren. Zou dat een hint zijn? Waarschijnlijk nadat het vijf keer binnen een paar dagen is gezegd: ja! En wat doe je dan? Tuurlek: je gaat aan het bakken. Het ging om uitsteek-koekjes en daarmee is het maken van de basis niet zo bijzonder. Het “aankleden” van de koekjes nadat ze gebakken zijn wél. Heiko had al aangegeven bepaalde decoraties niet op prijs te stellen en daarmee werd het voor mij moeilijker om de klus te klaren. “Maar waarom doe je dat zelf niet?” Zo kon hij immers zelf bepalen wat er op de koekjes kwam. Nog snel even glazuur gemaakt en toen ging hij aan de slag. Het was weer duidelijk een gevalletje “Teamwork”: ik koekjes bakken en hij opeten… ik bedoel: opmaken… ik bedoel…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image