(Te) Grote Fan van NCIS

(Te) Grote Fan van NCIS


Het is een van de langstlopende Amerikaanse series: NCIS, wat staat voor Naval Criminal Investigative Service. Het is waarschijnlijk zo populair, omdat het meer is dan alleen een actiedrama. Met een doses humor is het een show, die zich richt op de soms complexe en altijd vermakelijke dynamiek van een team, dat gedwongen is om samen te werken in situaties met hoge stress. NCIS-speciaal agent Leroy Jethro Gibbs, een voormalige sergeant wiens vaardigheden als onderzoeker ongeëvenaard zijn, leidt deze groep van kleurrijke persoonlijkheden. Gibbs, een man van weinig woorden, heeft alleen een blik nodig om het allemaal uit te leggen en is dè hoofdpersoon in de serie. Het is zó leuk om te zien, dat we er geregeld een aflevering van zien. Toen we vijf weken geen internet hadden heb ik dvd´s gekocht, met daarop twee series. En die zijn inmiddels allemaal bekeken… Dat het ook te ver kan gaan bleek vannacht wel. Ik kon niet slapen en hoorde toen ineens de slaapkamerdeur kraken! Piepend ging hij steeds een beetje verder open. Millimeter per millimeter, centimeter per centimeter… Even dacht ik, dat “criminelen” ons huis waren binnengedrongen! Omdat ik Heiko niet hoorde en ik ook niet even opzij durfde te voelen of hij nog naast me lag, dacht ik dat ze hem al beneden in de keuken op de keukenstoel hadden vastgebonden. Nu was ik aan de beurt. Gibbs zei ooit eens, dat je je dan heel stil moet houden en als men je vraagt om geld of andere waardevolle dingen: geven! En vooral niet tegenspreken of de held(in) uithangen. Met ingehouden adem bleef ik een poosje liggen wachten. Wachten op… ja, op wat eigenlijk? Er kwam natuurlijk geen gevolg op het kraken van de deur. Ik had hem gewoon niet goed dichtgedaan… Even ietsjes minder NCIS kijken, Joke?!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image