´t Zit weer!

´t Zit weer!

 
Wat heb ik ontzettend in twijfel gestaan. Mijn haar wou ik zó graag laten groeien maar dat er nou model in zat? Nee! Laat ik het verder groeien? En dan als het op lengte is er een goed model in laten knippen? Maar hoe lang duurt dat nog? Elke dag een strijd om een beetje model in mijn haar te krijgen. Vaak tevergeefs. En als het een beetje fatsoenlijk zat duurde het maar een paar uurtjes. Eigenlijk zat het van geen meter, zou mijn schoonmoeder wel zeggen. Voordat ik eergisteren naar Nässjö ging wist ik het al heel zeker: ik zou een kapper opzoeken en om advies vragen. Die kapper was sneller gevonden dan verwacht en ik zei meteen: “Het moet weer kort!” En dat heeft hij gedaan en nu laat ik het nooit meer groeien want daarvoor is mijn haar niet geschikt. Oh, wat ben ik er blij mee! Dit ben ik weer!
 

2 gedachten over “´t Zit weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image