Stoepjes ook weer zichtbaar

Stoepjes ook weer zichtbaar

 
“Ze kon het vegen niet laten…” “Als de kat van huis is…” Je kunt er allerlei spreuken op loslaten: het komt allemaal op hetzelfde neer. Vanochtend ging Heiko naar de mondhygiëniste in Aneby en daarmee wist ik, dat hij van tien tot zeker half twaalf niet thuis was. En daarmee kon ik doen wat ik me voorgenomen had te doen. De oprit was wel schoner geworden, maar we konden amper van achter het huis naar de voordeur komen. Zoveel sneeuw lag daar nog. Als je de vogels wou bijvoeren had je tussen de vijf en tiencentimeter sneeuw aan je laarzen. Met een kleinere schep en een veger ben ik even aan de slag gegaan en tevreden. Nu is het een kwestie van bijhouden, want er wordt nog veel meer sneeuw verwacht…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image