Spinnen nieuwe hobby?

Spinnen nieuwe hobby?

 
De beide overlopen zijn nog niet wat ze volgens ons (lees “mij”) moeten zijn. Iets klopt er niet alleen kan ik er de vinger niet op leggen. Ja, in ieder geval de deuren die nog geverfd worden maar verder weet ik het eigenlijk niet zo goed. Het is wel weer een stukje dichterbij gekomen. Ik had de veranda schoongeveegd en ook het hokje daarachter. Toen viel mijn oog op het spinnenwiel. Meteen bedacht ik me dat het toch wel heel jammer is dat hij daar staat en als het droog en zonnig weer is op de veranda. Hij ondervindt vast nadelige gevolgen van de weersinvloeden. Direct daarna bedacht ik me dat het spinnenwiel wel op de voorste overloop lijkt. Daar is meer houtwerk zeg maar: de kast en dekenkist van mijn moeder. Dan kan de stoel naar de achterste overloop zodat we daar kunnen zitten wanneer we iets willen lezen of naar de bandrecorder willen luisteren. En zo is het geschied. Spinnenwiel staat nu warm en droog binnen en dat is beter voor hem. Maar om het wiel nou te gaan gebruiken?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image