Speld in hooiberg

Speld in hooiberg

 
Tijdens het uitpakken van de nieuwe mobiel van Heiko was me het kleine zakje met de lade-opener (klein speldje zeg maar) op de grond gevallen. Meteen weer opgepakt en op mijn bureau gelegd. Even later was het weg! Alles nagezocht, ook het doosje die weg zou, maar het werd niet weer teruggevonden. Heel vreemd. Gelukkig is er nog eentje van mijn mobieltje en die past vast ook wel. Ik heb er dan ook niet slecht van geslapen. Toen we gisteren naar Flisby gingen hadden we de afval nog even meegenomen om dat in Askeryd weg te brengen. En wat valt als laatste uit de grote zak met plastic die ik leeggooi in de container? Ja! Het zakje met de lade-opener! Hoe bestaat het! Je kent het spreekwoord “een speld in de hooiberg” maar in dit geval is meer toepasselijk: een lade-opener in de afvalbak! Onvoorstelbaar dat juist dat kleine ding er als laatste uit moest vallen en ook nog zó dat ik hem zag…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image