Sneeuw en ramen lappen…

Sneeuw en ramen lappen…

raam 3
Die twee gaan beslist niet samen! Dat weet ik ook wel, maar het was een “overval”. Het was gisteren en vandaag wisselvallig weer. Het zonnetje was er vaak bij, maar af en toe viel er een bui. Vanochtend hagelde het zelfs. Zó erg, dat het even wit was. Vanwege die wisselvalligheid had ik al meerdere keren in de startblokken gestaan: de ramen moesten nodig gelapt worden. Zaterdag verwachten we immers visite en dan moet dat netjes zijn. Juist door de regenval en harde wind van de laatste tijd, zat er behoorlijk zand aan de ramen. Aan de zijkant, Bouwteweg-kant, bijna tot boven aan de ramen. Dat mag een ander natuurlijk niet zien! Meerdere keren had ik ook weer eerst iets anders kunnen doen, want dan viel de regen ineens uit de lucht. Terwijl het zonnetje scheen! Na de derde keer de boel weer te hebben ingepakt was ik er klaar mee: op dat moment zouden de ramen schoon. Weer of geen weer. Ehhh… Tja, toen vielen me de sneeuwvlokjes ineens om de oren. Het was al koud buiten, maar dat maakte het nog kouder. Mijn vingers waren dan ook écht blauw van de kou. Terwijl ik warm water gebruikte. Het buitje duurde langer dan verwacht en inderdaad: toen ik klaar was hield het sneeuwen op. De ramen zijn nu wel schoon en hopelijk blijft dat zo tot zaterdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta