Slideshow – Wandeling bos tegenover ons

Slideshow – Wandeling bos tegenover ons

[slideshow_deploy id=’23199’]
Het is vanochtend lichtelijk bewolkt wanneer ik in de kamer aan het werk ben. Meer en meer komt de zon erbij en dan ontstaan er bij mij kriebels en grote twijfel. “Blijf ik hier zitten? Of ga ik toch nog een keer met Pantro aan de wandel?” Eigenlijk is het waarschijnlijk beter wanneer ik thuis blijf want ik ben behoorlijk verkouden. Maar die gedachte zet ik snel aan de kant. Ik doe gewoon een warme jas aan en de rits tot net onder de kin dicht. Pantro krijgt zijn reflecterend hesje aan want er wordt weer redelijk veel geschoten de laatste tijd… Dan gaan we tegenover ons huis de heuvel op. Bij de woning van de twee zussen langs en daarna rechtsaf richting het weiland van de koeien van Johan. Wat is het daar momenteel mooi!

Ik loop richting het huis van de eigenaar van dat stuk land en moet daarbij over het weiland. Door de koeienflatsen maar dat maakt niet uit. Het wordt gewoon een zig-zag-wandeling. Dan stuit ik op prikkeldraad en loop erbij langs om een uitweg te vinden. Dat lukt me niet en daarom gebruik ik een grote steen als trap om zo óver het prikkeldraad te komen. Dan moet ik door het bos naar beneden en door een stuk land wat behoorlijk drassig is. En kleine beekjes heeft. Al springend (grote passen nemend) en afdalend kom ik weer bij een weiland. Daar ga ik ónder het prikkeldraad door en sta dan plotseling oog in oog met mevrouw Koe. Even schrikken en meteen Pantro aan de lijn. We lopen daarna via het zandpad naar de weg. Het was een avontuurlijke wandeling maar ik had hem voor geen goud willen missen. Wat is de natuur momenteel schit-te-rend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image