“Slaap Doezel, slaap!”

“Slaap Doezel, slaap!”

DSC05653      DSC05657
Loop ik, niets vermoedend, naar mijn kamertje: even iets doen, waarbij ik niet hoef te zitten. Strijken? Nee… Dweilen? Nee… Ik ga zo even naar Vlagtwedde: de kettingzaag naar de reparateur brengen. Ja! Otta is net binnen gekomen en loopt dapper met mij mee. Ook van de kamer naar mijn kamertje. Hij blijft voor de badkamerkast zitten. Waarom? Als ik even beter kijk, zie ik Doezel op de handdoeken liggen! Wegsturen, omdat er haar op komt? Dat hoeft niet meer: dat ligt er al op! En hij slaapt… Maar niet lang. Zou hij het hebben gevoeld, dat er vier ogen op hem gericht zijn én een camera? Hij wordt namelijk wakker. Verschrikt kijkt hij in het rond. Hij ziet mij en Otta. Die laatste vindt het allemaal goed. Hij laat Doezel met rust. Even later gaan Otta en ik naar buiten en laten Doezel nog even weg dommelen. Leeftijd moet immers gerespecteerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta