Sla uit eigen tuin!

Sla uit eigen tuin!

DSC08435      DSC08282
Wat is dat toch prachtig: even nadenken wat je wilt eten, een idee hebben en de tuin in gaan om de groente zó te pakken! Jaren geleden had ik dat niet gedacht ooit te zullen doen. Gemak dient de mens (mij dus ook) en daarom kocht ik alle groentes. Het was ook een andere situatie: ik werkte toen nog fulltime en had weinig tijd. In ieder geval geen tijd om een groentetuin te onderhouden. Sterker nog: ik had niet eens de ruimte voor een groentetuin. Nu wel en dankzij Heiko’s vader, die bij ons “parttime” tuinier is, kunnen we onder andere sla uit de tuin halen. Lekker met een sausje van slasaus, augurkjes en zilveruitjes, paprika, peper en zout en kerrie: het heeft ons lekker gesmaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta