SFI X – ff wennen!

SFI X – ff wennen!


Vanochtend ging de wekker. Dat was vreemd! Die hadden we een paar weken niet gehoord. We moesten maar weer eens naar cursus, want de laatste keer was voor Heiko 29 en voor mij 30 maart. Het ontvangst was heel vriendelijk. Iedereen begroette ons alsof we maanden waren weggeweest en ze wilden allemaal weten hoe het gegaan was. In het kort vertelden we dat we veel bezoekjes hadden afgelegd aan familie en vrienden en dat we héél veel gepraat hadden. In het Nederlands. Dat konden we meteen merken, want bepaalde woorden (die eigenlijk al heel bekend bij ons waren) waren we simpelweg vergeten. Een pleister op de wonde was voor mij het resultaat van mijn laatste test: van de 90 punten die ik kon behalen had ik er 79. Niet slecht. Toen was het weer tijd voor de les en dat ging toch best wel weer goed. Al snel pakten we de draad weer op. Juf Svetlana vertelde ons net voordat we weggingen nog even, dat ze ons morgenvroeg een test geeft over hoofdstuk 18. Ik denk, dat ik nu maar aan het leren ga…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta