SFI IX – Achterstand inhalen

SFI IX – Achterstand inhalen


Vanochtend is Heiko nog één keer alleen naar de SFI-cursus geweest. Gisteren was er geen les en daarmee miste ik deze week “slechts” een enkele keer. Helemaal lekker voelde ik me vanochtend nog niet en ik wil beslist niet riskeren, dat het weer de verkeerde kant op gaat. Met een paar dagen gaan we immers op stap! Elke keer gaf Heiko me de lessen door en hier en daar een aanvulling op de lesstof. Top. Maar dat nam niet weg, dat ik een achterstand had opgebouwd. Een tweetal weken had ik nagenoeg niet geleerd. Het afgelopen weekend weer langzaamaan begonnen het op te bouwen. Toen ook een oefening gemaakt en daar zaten me toch veel fouten in! En dan gaat je zelfvertrouwen wel drie punten naar beneden. Gelukkig kreeg ik hulp. Heiko en ik zijn vanmiddag samen aan de keukentafel gaan zitten en we hebben diverse onderwerpen behandeld en doorgenomen. Daarna een nieuwe oefening gemaakt en dit keer begreep ik het (beter). Morgen nog een paar dingetjes doornemen en dan denk ik dat wanneer ik donderdag weer naar de cursus, dat ik een test wil gaan maken over een afgerond hoofdstuk. Bedankt, Heiko. Ik heb weer een stukje vertrouwen terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta