Schutting in de verf

Schutting in de verf

 
Wat zal ik vandaag eens doen? Nee, die vraag stel ik niet weer aan Heiko. Ik heb even genoeg paardenbloemen gezien. Eigenlijk wist ik gisteren al dat ik met de schutting van de veranda aan de slag wou en daarmee kon ik mijn eigen vraag beantwoorden. Heiko had het vorig jaar de oude vlechtmatten al verwijderd en nieuwe schuttingen geplaatst maar aan het verven waren we niet meer toegekomen. De winter viel in. De materialen hadden we al in huis gehaald en daarmee kon ik beginnen met het afnemen van alles en daarna het hout in de grondverf te zetten. Dat ging behoorlijk snel eigenlijk. Net als het drogen. Daarom kon ik na de middag meteen doorgaan met het verven. En de kleur… wit! Ik hoefde me niet af te vragen waar ik was gebleven. Dat was beide keren heel duidelijk te zien. Het eindresultaat is vele malen helderder en daarmee lekker fris. Binnenkort maar aan de slag met de palen. Daar ben ik nu niet netjes mee omgesprongen omdat ik wist dat die ook nog geverfd zouden worden.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta