Scanner weigert opdrachten…

Scanner weigert opdrachten…

 
Er is niets meer frustrerend: je wilt snel even iets scannen en het programma functioneert niet goed. Nou durf ik van mezelf zeggen, dat ik heel veel geduld heb. Zo ook met de printer-scanner. Echter ging het al een hele lange tijd met vallen en opstaan. De ene keer deed hij precies wat ik wilde, om de volgende keer helemaal niets te doen. Of midden in het scannen ineens te stoppen. Daarbij kwam nog een “uitdaging” met het printen van een foto. Die wilde ik graag op fotoformaat, 10 x 15. Zelfs dat ging niet. Vanochtend weer problemen met de machine en inderdaad raakte op dat moment mijn geduld op! Daarom vanochtend de printer van de laptop verwijderd, samen met zijn programma´s, waarna de printer opnieuw werd toegevoegd. Uiteraard ook het programma weer geïnstalleerd en warempel: hij deed het! Twee pagina´s had hij gescand en toen kreeg ik weer een melding, dat er zich een probleem had voorgedaan. Grrr… Alleen in tegenstelling tot andere keren, waarbij ik het programma opnieuw opstartte, negeerde ik de melding volkomen en wat denk je? De scanner vervolgde zijn werk. Zoals ik het graag wilde. Ongeloveloos! Meteen na het scannen meerdere documenten geprint en ook de foto. Dat liep weer allemaal vlekkeloos. Blijkt wel weer, dat je soms tot drastische maatregelen moet overgaan om verder te komen.
   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.