Samen met Jikke en Ebba in de tuin geweest!

Samen met Jikke en Ebba in de tuin geweest!

 
Terwijl Heiko ergens in de buurt van Tranås in de tuin bezig is, had ik de behoefte om ook weer eens iets in de tuin te doen. En dat werd het schoonmaken van de moestuinbakken. Althans eromheen. Daar kon Heiko met de trimmer niet tussen komen, zonder alles weg te pakken en die had al zoveel te trimmen gehad. Nu pakte ik dit klusje even op. Een emmer en grasschaar gepakt, de potten aan de kant en even om de bakken heen. Dat ging mooi, met het gewenste resultaat. Lijkt toch weer een beetje netter. Binnenkort maar eens proberen of ik het onkruid uit de groentetuin kan halen. Hier en daar zit er wel heel veel en komt het bijna boven de rode bieten en wortels uit…
 
Terwijl ik daar bezig was had ik twee pottenkijkers: Jikke en Ebba. Wat eigenlijk sneu, dat ze op zo´n mooie dag als vandaag niet naar buiten kunnen. Nadat ik klaar was heb ik de beide dametjes opgehaald en een voor een naar buiten gelaten. Via het stookhok. Voornamelijk om ze te laten weten, dat ze daar ook weer veilig naar binnen kunnen. Oh, wat hadden die twee veel te ontdekken. Voor het eerst zaten ze in het gras, onder de seringenbomen. Ebba begon meteen in het gras te rollen en maakte gekke “kattensprongen”! Jikke is iets voorzichtiger en bleef eerst een poosje onder de carport. Doordat ze nagenoeg aldoor bij elkaar bleven kon ik ze tegelijk in de gaten houden. Een volgende keer toch maar weer een voor een of samen met Heiko ze even buiten laten. Voor vandaag hebben ze bijna een half uurtje genoten!
 

2 gedachten over “Samen met Jikke en Ebba in de tuin geweest!

  1. Oh de lieverds!
    En oh wat spannend voor Jikke en Ebba maar zeker ook voor jou Joke!
    Heel veel plezier en geniet momenten voor allemaal!

    Groeten, Phaedra

    1. Ze vonden het gewéldig! En ik had het zweet op mijn voorhoofd… We gaan dit zeker weer doen, maar dan toch nog maar even aan het lijntje of met z´n twee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image