Ruimte-zonder-bestemming is geverfd

Ruimte-zonder-bestemming is geverfd


Na een nachtje drogen was het geschilderde inderdaad goed en volledig droog. En na een goeie nachtrust, waarbij de spieren ook weer helemaal tot rust waren gekomen, kon ik beginnen met afschilderen. Dat was een nauwkeurig werkje. Met het werken met grondverf kon ik me uitleven. Alles kreeg immers dezelfde kleur. Nu was het zaak, om netjes binnen de lijntjes te blijven. Of beter gezegd “op de lijstjes”. Want ik had het mezelf een beetje lastig gemaakt, door de wanden wit te verven en de lijsten grijs. Dat zou heel mooi lijken. En dat doet het ook, maar er ging meer tijd in zitten, als dat ik alles wit had kunnen verven.
 
Maar het eindresultaat mag er zijn. Vind ik persoonlijk eigenlijk best wel. Wát een verschil! De ruimte is door een beetje verf stukken lichter geworden en daarmee lijkt het ook groter. Nadat ik alles had opgeruimd, dat wil zeggen: de kranten weggehaald, verf opgeruimd, kwasten schoongemaakt, stofzuiger er nog even doorgehaald, gaf ik het “klus-stokje” over aan Joke. Die mag zorgen voor de rest. Voor mij is er met het opruimen en doorgeven van het stokje weer een project afgerond. Bijna, want er komt binnenkort nog een plafondje in. Tot nu toe was dit een leuk klusje, met een mooi resultaat. Op naar de volgende klus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.