Ruim een uur met Pantro gewandeld!

Ruim een uur met Pantro gewandeld!


Donderdag had ik door het bijwerken van onze website lang genoeg gezeten en daarmee was een wandeling een welkome afwisseling. Het was redelijk winterweer. De grond bedekt met een laagje sneeuw en helaas een fris windje bij temperaturen onder nul. Toch gaan! Helaas was Heiko niet in staat om mee te gaan. Als gevolg van de pijnstillers is hij heel moe en kan hij de hele dag wel slapen. Alleen. Alleen? Tuurlek niet: samen met mijn grote vriend Pantro! Die zegt nooit nee tegen een wandeling. Ik besloot de route te lopen, die Heiko eerder al een keer met Pantro had gevolgd. Voor ons huis rechts richting Tranås en dan bij het grote hek de heuvel op richting het bos. Vanzelfsprekend had ik de fotocamera mee en zodoende kon ik de mooie plaatjes vastleggen.
 
Eveneens zorgt het nemen van foto´s voor rustmomenten, zowel voor mij als voor Pantro. We liepen de hele route eenzaam en alleen door het bos, over de besneeuwde paden. Er waren overigens wel al een paar auto´s langsgekomen, getuige de sporen. In die sporen kon je niet lopen, want dat was samengeperst tot ijs en zodoende spékglad. In de berm of in het midden lopen waar de bevroren sneeuw lag waren de enige opties. In totaal zijn we vijf keer uitgegleden: Pantro vier keer en ik een keer. Bijna aan het eind van de route: met de ene voet gleed ik uit en ik kon niet zo snel het evenwicht terugkrijgen: “plof”. Ik viel op m´n linker heup en dat zal zeker een mooie blauwe plek opleveren. Verder alles goed, op een klein krasje op de camera na… Hierna liepen Pantro en ik een stukje langs de weg weer terug naar huis. In totaliteit was het een wandeling van ruim een uur en we hebben van elke minuut genoten! Heerlijk!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image