Rolsberg – vrijdag 21 oktober III

Rolsberg – vrijdag 21 oktober III

dsc03409      dsc03410
Ik ga nog even naar de kelder om te controleren of er een muis in een muizenval zit. Die had ik er neergezet, nadat we een muis onder onze voeten (lees vloer) hoorden knagen ’s avonds. Pantro was bij me toen ik ze er had neergezet. Terwijl ik de eerste met een stukje kaas plaatste, stonden er nog twee klaar om gevuld te worden met kaas. Die twee stukjes lagen nog naast de valletjes. “Maar waar is mijn kaas?” Ik zag nog net vanuit mijn ooghoek, dat Pantro zich wel heel veel om zijn bek slikte: kaas op! Nieuwe gehaald en weer verder, nadat Pantro gewaarschuwd was om er vanaf te blijven. Na een bezoekje aan de kelder had ik goed en slecht nieuws. Het goede nieuws was, dat de muis de vallen had gevonden: het kaas was weg. De vallen staan dus op de goede plek, althans daar waar de muis zich bevindt. Het slechte nieuws is, dat de muis niet in de val zat. Dus opnieuw de vallen gevuld met iets wat sterker ruikt en iets smeerbaars, zodat de muis er aan moet slikken. Morgen de boosdoener(s) gevangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta