Rode rozen worden wit (-ter)

Rode rozen worden wit (-ter)

 
Met het mooie weer van de laatste week, weken, begint het bloed weer te kriebelen! Om dingen buiten aan te pakken. Het leek me leuk om de rieten mandjes weer tevoorschijn te halen en die op te hangen. Eentje aan het hekje bij de keukendeur en twee aan het hekje op het balkon. Op het moment dat ik de mandjes pakte zag ik meteen wel hoe verkleurd de kunststof rozen waren. Dat wist ik eigenlijk nog wel van het vorig jaar, alleen was dat helemaal vergeten. Leeftijd? Nee, gewoon te lang uit het zicht! Ik wou ze er echter niet zó weer neerhangen en toen bedacht ik, dat ik nog een paar spuitbussen met verf had. Witte. En daarmee ben ik aan het verven gegaan. Er stond bijna geen wind en dat was een ideale situatie, omdat het een en ander wel buiten moet gebeuren. Jammer genoeg pakte het stof niet zoals ik had verwacht. De tweede laag veranderde de dekking nog ietsjes beter. Ze hangen nu op het balkon, maar om eerlijk te zijn: ze vallen met deze kleur bijna niet meer op! Het steekt ook lang niet genoeg af bij de lichtgrijze muren van het huis. Waarschijnlijk moet er nog een spuitbusje vol verf aan gewaagd worden. Ik ga er nog even over nadenken en in ieder geval er zeker nog een nachtje of twee over slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image