Robinia in Kerstsfeer

Robinia in Kerstsfeer

DSCN2775     DSCN2778
Vanochtend had ik met Alberta (medebestuurslid) afgesproken in het ontmoetingscentrum Robinia. We zouden de Kerstspullen tevoorschijn halen en het “theehuis” in kerstsfeer brengen. Toen ik om half tien binnen stapte kwam de geur van koffie me al in de neus. Heerlijk. Tja en dan moet je vanzelfsprekend eerst even samen koffie drinken. Helaas kon er niet goed bijgepraat worden, want mijn stem is sinds gistermorgen “weg”. Na het bakje leut gingen we aan de slag: Alberta met de boom en ik met de rest. Tafelkleedjes en kransen op de tafels, leuke waxinelichtjeshouders her en der en uiteraard de nodige rode kerstballen. Rond half twaalf hadden we het klusje geklaard en hadden we zelfs nog tussentijds even gesproken met Miranda (mijn voorgangster), waar we uiteraard ook een kopje koffie mee “moesten” drinken. Gezellig. En Robinia is klaar voor de Kerst!
DSCN2779

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta