Relaxen met boek!

Relaxen met boek!


Eraan toegeven is het beste… Dat ik dat ooit nog eens zou schrijven… En het ook nog doen… Gisteren was een prachtige dag: het weerzien van Jan en Dietske. Tegelijkertijd was het ook een hele inspannende dag. Eveneens de eerste keer in een hele lange tijd, dat ik tussen de bedrijven door niet even wilde gaan liggen. Ondanks het feit, dat ik voor mijn doen heel lang had gezeten. Helaas brak me dat vanochtend toch op. Mijn maag begon gisteravond al behoorlijk op te spelen en nu was het mijn rug die zich ook nog eens flink liet gelden. Dan kun je twee dingen doen: doorgaan of rusten. Het doorgaan zou betekenen, dat de klachten erger zouden worden en dat ik waarschijnlijk vanmiddag volledig uitgeteld zou zijn. Het rusten zou resulteren in minder pijn én er vanmiddag bij kunnen zijn, wanneer Jan en Dietske weer terug zouden komen van de wandeling met Heiko, in Skurugata. Ik pakte mijn e-book en ging op de bank liggen! Zo langzamerhand heb ik in de laatste weken zo´n stuk of twintig, misschien wel vijfentwintig, boeken gelezen. Fantastisch! Maar zó niet “mij”. Ik gunde me daar normaal geen of weinig tijd voor. Er is immers altijd wel iets te doen. Toch gedaan en heel blij, want ik geniet van (nagenoeg) elk woord! Ben ik nou verslaafd? Na een paar uurtjes te hebben gelegen, afgewisseld met kleine klusjes, werd alles ook daadwerkelijk rustiger. Ik was er weer helemaal klaar voor! Luisteren naar je lichaam is zo slecht nog niet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image