Reetjes in de tuin!

Reetjes in de tuin!


Nadat ik van de cursus kwam gingen we een broodje eten. Als altijd. Maar nu sta ik na het middageten even achter bij het keukenraam en kijk de tuin in. Hè? Daar lopen twee reebokken in onze tuin! Op ons bevroren beekje! Rustig trek ik Joke’s aandacht, om te voorkomen dat Pantro schrikt en hard begint te blaffen. Dan zouden de reeën waarschijnlijk heel snel weggevlucht zijn.

Joke kijkt en rent meteen naar de kamer om de fotocamera te pakken. Een paar seconden later is ze al aan het knippen. Prachtig! We houden van reeën en als ze dan ineens in je eigen achtertuin staan is dat echt een geweldig ervaring. Ze lopen overigens heel rustig over ons beekje en de ene gaat van de groene blaadjes van de rododendron eten.

Beide reeën hebben hoornen en zijn dus mannetjes. De hongerige neemt z’n tijd, terwijl de andere rustig doorloopt de natuur in achter onze tuin. Enkele minutenlang kunnen we genieten van dit plaatje. Prachtig! We hadden eerder wel sporen van reeën in de sneeuw gezien door onze tuin heen, maar nu hebben we ze er écht zien lopen! Wat is de natuur toch mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta