Redigeren van Heiko´s derde boek

Redigeren van Heiko´s derde boek


Na mijn bijzonder avontuur van de brug, ging ik meteen naar de hut terug. Op dat moment was Heiko wakker en bekeken we samen de vele foto´s. Daarna was het tijd voor een kopje koffie en een broodje wat ons lekker smaakte. Hierna was ik weer op temperatuur en daarmee weer een beetje bijgekomen van het koude avontuur. Ik startte mijn laptop op. De hut is namelijk zelfs voorzien van een klein tafeltje aan de muur, waarboven ze twee stopcontacten hebben geplaatst. Eerst even alle foto´s van het brug-avontuur veiliggesteld, door ze vanaf de camera te kopiëren naar de laptop en toen Word geopend. Ik had mezelf beloofd, tijdens de duur van de boottocht met het nalezen van Heiko´s derde boek te beginnen. Belofte, ook al is het slechts aan jezelf gedaan, maakt schuld. Vol verwachting ging ik aan de slag. Hoewel we bepaalde onderwerpen van het boek samen hadden besproken, is het grootste gedeelte ook voor mij een verrassing. Na een uurtje, anderhalf was ik gedwongen weer te stoppen. De stoel zat in het begin goed, maar dat werd langzamerhand slechter. In de loop van de volgende week, zodra er tijd voor is, ga ik zeker verder met het lezen, want Heiko heeft zelfs míj nieuwsgierig gemaakt naar het volgende hoofdstuk!

2 gedachten over “Redigeren van Heiko´s derde boek

  1. Dus we kunnen het boek volgende maand bestellen?
    Zie er naar uit. Altijd leuk om jullie verhalen te lezen, hoewel ik deze blog regelmatig opzoek en lees.
    Denk de familie en vrienden ook?

    1. Ik hoop alles deze week te kunnen nalezen. Er zit echter wel het nodige werk ik. Van wat ik tot nu toe gelezen heb vond ik het wel leuk kan ik zeggen. Ha ha, ik voer de spanning zo nog een beetje op… En ja, de eerste familie-reünie-dag zit er al weer op. Het was weer heel fijn om elkaar te kunnen vasthouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.