Recept “uit het verleden”

Recept “uit het verleden”


Hoezo, Facebook is alleen maar “babbelen” of voor “nieuwsgierigen”? Het is ook super mooi! Want ik krijg een berichtje op mijn telefoon (waar ik Facebook op gebruik), dat iemand mijn naam heeft genoemd in zijn of haar berichtje. Dan wordt mijn nieuwsgierigheid (daar heb je hem toch) gewekt en ga ik kijken. Blijkt, dat Giny (een vriendin uit Siddeburen) een verrassing heeft. Ze heeft een foto bij het berichtje geplaatst, waarin een recept van “kniepertjes” (dunne wafeltjes) te zien is. Het handschrift herken ik meteen. Die is van mijn moeder! Als ik vraag hoe Giny eraan komt, schrijft ze, dat ze die jaren geleden van mijn moeder heeft gekregen. Ze hadden niet alleen dezelfde interesse in het kleding maken en verstellen, maar ook koken en bakken. En daarom had mijn moeder voor Giny het recept van haar kniepertjes gedaan. Zo mooi! Zelf was ik hem kwijt en wat blijkt? Giny stuurt mij binnenkort het origineel op, terwijl zij een kopie maakt en houdt. Dit is toch écht een recept uit het verleden, want het is jaren geleden, dat ze dit heeft geschreven. Ik kijk uit naar de post!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta