Recept “kniepertjes” ontvangen

Recept “kniepertjes” ontvangen


Even over één stopt de bekende blauwe bestelauto van PostNord bij ons voor de deur. Niet dat ik er altijd op zit te wachten of op uitkijk zat, want dat hoeft eigenlijk niet eens. We hebben immers Pantro. Die heel waakzaam is en meteen aangeeft, dat er iets bij “zijn” weg gebeurt. Ook dit keer. We weten inmiddels dat de post rond die tijd komt en daarmee gaan de alarmbellen bij ons weer op “uit”. Wanneer een van ons diezelfde Pantro aan het eind van de middag even uitlaat kijkt vaak even in de brievenbus of er daadwerkelijk post is of alleen reclame. Post! Nou herken ik al redelijk veel handschriften, maar van deze envelop niet. En dat klopte ook, want Giny had me nog nooit post gestuurd. In de envelop zat namelijk het handgeschreven recept van de zogenaamde kniepertjes. Van mijn moeder! Die had Giny onlangs weer terug gevonden en ik mocht hem van haar hebben. Fantastisch! Wat een schitterende herinnering! Ik ben dan ook heel blij, dat Giny mij het origineel heeft gestuurd en dat zij zelf een kopie heeft gehouden. Bedankt Giny!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta