Radiatorkasten beneden klaar!

Radiatorkasten beneden klaar!


Een paar weken geleden was ik begonnen met het maken van de eerste radiatorkast. De eerste was even wennen: hoe doe ik het op de meest effectieve manier? Toen ik dat doorhad gingen nummer twee tot en met zes al eenvoudiger. Ondertussen zijn er namelijk al 6 klaar. In een rustig tempo ben ik daarmee bezig, omdat ik tussentijds ook buiten bezig ben met het verzamelen van brandhout. Dat gaat prima samen. ’s Morgens ga ik de benodigde plankjes voor de volgende radiatorkast zagen en schuren en daarna meteen verven. Dan laat ik de verf een nachtje drogen. ’s Middags kan ik dan mooi bomen omzagen, in mootjes zagen en ophalen. Daar gaat veel tijd in zitten vanwege het stukje lopen richting de aanhanger. Maar de voortgang van de radiatorkasten lijdt daar dus totaal niet onder. Want voordat we er feitelijk erg in hebben is ineens de gehele begane grond al voorzien. Alle lelijke en tevens de nieuwe, niet lelijke, radiatoren zijn nu uit het zicht. We hadden “om het lijken” ervoor gekozen om alle radiatoren weg te werken. Ook al zijn er ook een paar nieuwe modellen bij. Wij vinden dit veel mooier zo, maar dat hoeft natuurlijk niet iedereen met ons eens te zijn. De laatste twee plaatste ik vandaag in de keuken. De eerstvolgende wordt de hoge radiator op de voorste overloop  op de bovenverdieping. Daar zal ik nog even de maten van opnemen. Alleen als ik nu naar buiten kijk, terwijl ik dit schrijf denk ik, dat ik eerst nog even het bosje in ga om een boompje om te leggen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image