Radiator in hal uit het zicht!

Radiator in hal uit het zicht!

 
Een prachtige dag vandaag wat het weer betreft. Ondanks dat besluit ik toch de kelder in te gaan. Een paar dagen geleden had ik het hout gezaagd voor radiatorkast nummer 4. De radiator in de hal bij de voordeur is nu aan de beurt. Ik zaagde de planken op lengte en daarna via de cirkelzaag op de juiste breedte. Vervolgens schuurde ik alles en ging het in de verf. Daarna is het verplicht wachten. Gisteren liet ik het een en ander mooi met rust, maar vandaag wil ik de radiatorkast heel graag afmaken en voor de lelijke, scheve radiator in de hal zetten. Daarom aan de slag met de boormachine: gaatjes boren waar de spijkers komen te zitten, die de plankjes aan de lijsten vasthouden. Meteen daarna daadwerkelijk de spijkers erin geslagen. En elke keer natuurlijk afgemeten waar ze kwamen, zodat precies dezelfde ruimte tussen de latjes zat. Toen een paar plankjes als bovenkant eraan geschroefd en ik kon naar boven. Daar paste de kast exact! Nog maar 6 te gaan… Met resultaten als die van vandaag is het alleen maar heel leuk om te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image