Rabarber geplukt en verwerkt in…

Rabarber geplukt en verwerkt in…

  
Vanochtend me maar eens weer bezig gehouden met een van mijn grootste hobby´s: eten! Een paar rabarberstelen waren namelijk al behoorlijk groot en mooi rood van kleur. Die kon ik alvast gaan gebruiken voor iets. Iets lekkers. Toch viel de hoeveelheid ietsjes tegen en daarmee moest ik mijn “programma” ook ietsjes aanpassen. Twee stengels werden zodoende gebruikt voor een dubbele rabarbertaart. Deze smaakt Heiko zo goed en omdat hij vandaag hóóg aan het verven was, zou ik hem verrassen. Hij vindt namelijk rabarber lekker en amandelspijs en laat dat nou in deze taart zitten. De rest werd gekookt in een klein beetje water met een paar kopjes suiker. Dit pruttelde lekker door, terwijl ik de taart zover voorbereidde, dat hij in de oven kon. Het was nagenoeg op dezelfde tijd klaar: de rabarbertaart én de rabarbermoes. Als “kok” moet je altijd weten wat je je gasten voorzet en daarom had ik beide even geproefd. Lekkah! En dat van rabarber uit onze eigen tuin!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image