Ra, ra, ra… Wie wonen hier?

Ra, ra, ra… Wie wonen hier?

 
Nadat de brievenbus klaar was, moesten we nog weer duidelijk maken wat het adres was. Om dat weer op de brievenbus zelf te schrijven vond ik afbreuk doen aan de mooie constructie. Daarom had ik bedacht een schildje te bestellen. Als verrassing. Maar ik kan niet zo lang iets voor Heiko verbergen en daarom noemde ik het en liet ik hem een voorbeeld zien. Met opzet had ik onze beide achternamen op het schildje laten plaatsen. Dit ging er met name om, zodat ze voor ons beide ook daadwerkelijk de post zouden bezorgen. Daarom had ik er “Familjen Leugs-Drenth” op gezet. “Ach…” zei Heiko een beetje teleurgesteld, “Iedereen gebruikt de voornamen…” Ja, daar had hij zeker een punt. De volgende dag met het bedrijf gemaild en gevraagd of het schildje al in productie genomen was. Nee en daarmee kon ik een wijziging doorgeven. Achteraf ook maar goed, want ik kwam erachter, dat de grootte ook niet goed was. De eerste had ik, via een medewerkster van het bedrijf, geannuleerd, maar een dag nadat we het juiste exemplaar hadden ontvangen, kwam ook deze nog binnen. Even navragen wat ermee te doen en toen bleek, dat we hem mochten houden. Zodoende hebben we nu, zowel op onze brievenbus, als bij de voordeur een schildje opgehangen. Als je nu nog niet weet wie hier wonen…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.