Prijzen batterijen verschillen enorm!

Prijzen batterijen verschillen enorm!


Weet je je nog het bericht te herinneren van mijn (vele) horloges? En dat ik de batterijtjes niet weer kon vinden? Nou, nog steeds niet! Alle kasten, laatjes, doosjes, kistjes en bakjes bekeken en niets gevonden. Frustrerend, omdat ik ze nog heb gezien. Hier al in Ödarp. Maar ik kan me nog steeds niet herinneren waar. Ik heb daarom de vorige week de moed opgegeven en via internet gezocht wie ze verkoopt en of ik ze via het net kon bestellen. Immers wel zo gemakkelijk. Toen zag ik hoe enorm de prijzen verschillen van één en dezelfde batterijsoort. De duurste was maar liefst SEK 49,-, voor het gemak omgerekend €.4,90. Één batterijtje! Er stonden ook andere prijzen bij en meteen ging ik aan de slag om een meer redelijke prijs te vinden. Al snel kwam ik op een site terecht waar je tien kon kopen voor de prijs van SEK 29,-, ongeveer €.2,90! Die heb ik dan ook besteld en ze zijn zaterdag al ontvangen. De eerste batterijtjes zitten inmiddels in een paar horloges. Wanneer ik er daadwerkelijk SEK 49,- voor had moeten betalen had ik niet zo snel weer meerdere en verschillende horloges gedragen. Ja, misschien met hetzelfde batterijtje… Het kan dus zeker uit even een paar minuutjes uit te trekken voor het zoeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image