Prachtige recensie op boek

Prachtige recensie op boek


Een mailtje komt binnen. Van een onbekende. Eens even kijken. Hé! Het is een reactie op mijn tweede boek. De afzender schrijft dat ze in Blijham naar de bibliotheek ging en mijn boek daar aantrof. Nieuwsgierig door de titel en de samenvatting nam ze het mee. Tijdens het lezen kwam ze tot de ontdekking dat het boek over een oud-plaatsgenoot ging. Ha ha ha, dat was een verrassing. Iemand die zo dichtbij had gewoond was geëmigreerd. Daarmee kwam het verhaal ineens heel dichtbij. Enthousiast las ze het verhaal verder en zo verslond ze het boek in één ademteug. Aan het eind van het boek heb ik mijn e-mailadres vermeld en nodig ik de lezer uit een reactie te sturen. En dat deed ze. Hartstikke leuk. Bedankt, Blijhamster mevrouw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image