Planten in sopje

Planten in sopje

 
Ja, écht! Alle planten had ik gisteren verzameld en dat zijn er toch al snel twee grote wasmanden vol. Boven staan er een paar: op de overloop, in de logeer- en slaapkamer, in de badkamer. Maar ook beneden: in de keuken, in het toilet, in de kamer. Ik nam ze allemaal mee de kelder in. Daar maakte ik een sopje met St. Mark, een fris ruikend schoonmaakmiddel en toen dompelde ik ze daar een voor een in. Even een paar keer op en neer in de grote bak en hup: in de douchecabine. Op het moment, dat ze allemaal schoon waren kon de sproeier over alles heen, om ze af te spoelen. Daarna was het een kwestie van even “droog slingeren”, waarna ik ze op een paar handdoeken legde. Daar hebben ze de afgelopen nacht lekker kunnen drogen. Vanochtend hebben alle plantjes hun stekje weer teruggekregen. Uiteraard gaat dit over de plastic exemplaren, waar Ebba wel heel erg nieuwsgierig naar was. Of was het de lekkere geur, die er vanaf kwam?

2 gedachten over “Planten in sopje

  1. Mijn vader woont in een verpleeghuis. In de huiskamer staat een hertshoorn. Goh, wat blijft deze mooi…….
    Heb hem nog eens wat water gegeven……….. en hij bleef zooooooo mooi.
    Toen ging ik eens in de aarde voelen. Verr#, geen aarde maar kunststof.
    Die plant hield mij mooi voor het lapje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.