PiP: Pijn in Polsen

PiP: Pijn in Polsen


Vanmiddag maar eens begonnen aan het leukste klusje van deze maand. Althans: van het begin van deze maand. Als eerste deze maand hadden we al een leuk klusje en dat was uiteraard het in Kerstsfeer brengen van het huis. Later deze maand nog een heel leuk klusje en dat is vanzelfsprekend het maken van het Kerstdiner. Ja, af en toe kijk ik al even tussen de recepten of ik iets lekkers zie, waarvan ik denk dat het voor die dagen geschikt is. Goed. Nu was het de beurt aan Kerstkaarten schrijven. Een begin maken. Maandag had ik de kerstzegels al meegenomen uit Winschoten en de kaarten waren al een paar weken geleden gekocht. De adressenboekjes werden tevoorschijn gehaald en daarmee stond niets me meer in de weg om te gaan schrijven. Nadat ik, naar mijn idee, ongeveer op de helft zat, ben ik maar weer gestopt. Dat schrijven doe je niet meer elke dag, dat heet, niet zo veel en dat nemen de polsen je niet in dank af. Ze geven tegengas. Duidelijk! Morgen gaan we verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta