Pfff… Pfff… Huh?

Pfff… Pfff… Huh?

DSC03743      DSC03744
Gisteravond ging ik als laatste naar bed. En dat betekent, dat ik de katten “naar bed breng”. Check! En ook het licht in de kamer uit doe. Check! “Oh, daar branden nog twee kaarsen.” Dat is even wennen, want die staan er nog maar sinds een paar dagen. Op de mand met onze voorraad haardhout voor één of twee dagen. Terwijl ik erheen loop, haal ik alvast diep adem, om ze met veel lucht in één keer uit te blazen. De eerste keer lukt me dit niet. Kan gebeuren. De tweede keer óók niet. “Wat is dat nou?” En dan begin ik keihard (om mezelf) te lachen… het zijn kaarsen met ledlampjes! Slap van het lachen vertel ik dit aan Heiko, die daarna ook niet meer bij komt. Voor de volgende keer weet ik het hoor: gewoon met de schakelaar uit doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta