Pantro (wilde) haren kwijt

Pantro (wilde) haren kwijt


Pantro moest geborsteld worden. Eerlijkheidshalve moet ik tot mijn schande bekennen, dat dat al eerder had gemoeten. Het werd uitgesteld en uitgesteld. Vanochtend niet meer. Nadat Heiko met hem aan de wandel was geweest werd hij beneden naar de wasruimte gebracht, waar ik klaar stond met borstel en kam. Oh, oh… Je zag aan zijn koppie, dat hij al wist wat er ging gebeuren. Echt leuk vindt hij het niet hoor. Dat laat hij de eerste minuten ook merken, want hij gaat steeds zitten of aan de wandel. Dan ineens is het goed. Hij blijft staan, zodat ik bijvoorbeeld bij zijn achterpoten kan borstelen. Hij gaat er ook niet meer vandoor, als ik onder zijn hals aan het kammen ben. Nou dacht ik, dat er heel veel haar zou loskomen omdat het een poosje was geleden, dat hij geborsteld was. Natuurlijk kwamen de lossen haren wel in de borstel, echter vele malen minder dan verwacht. Hij heeft ook een wintervacht schijnbaar. Maar goed ook, want hij gaat elke dag zonder jas naar buiten. Dan is het goed te weten dat hij zelf voor een jas heeft gezorgd. Na bijna een half uur waren we er beide zat van: ik van het kammen en Pantro van het zitten. Het was ook klaar. Er kwamen geen losse haren meer in borstel of kam. Boven gekomen kreeg hij dan ook een lekker tussendoortje, waarmee ik hoop dat hij zich de volgende keer weer net zo voorbeeldig gedraagt als nu. Top, Pantro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta