Pantro weer thuis!

Pantro weer thuis!


Eindelijk is het dan zover. Het is zondag en vandaag halen we volgens afspraak onze oude, trouwe viervoeter Pantro op van zijn logeeradres. Lasse en Viveca hadden ons uitgenodigd om tegen 14:00 uur bij hen te komen. Ze hadden ons uitgenodigd voor een warme maaltijd. Hartstikke leuk en aardig. Klokslag 14:00 uur stopten we bij hun voor de deur. Ze stonden beiden buiten op de oprit, over de heg te praten met hun buren. En Pantro stond aangelijnd naast ze. Wij konden hem niet meteen zien achter de heg en hij ons niet, maar toen we hem riepen kwam hij als een gek aangesneld. Dolenthousiast dat hij ons weer zag. En wij waren uiteraard net zo enthousiast. Let daarom even niet op het geluid onder de beelden… Heerlijk om Pantro weer bij ons te hebben. Na deze liefdevolle begroeting door Pantro werden we door Lasse en Viveca hartelijk ontvangen en gingen we naar binnen.

Daar stond het eten al klaar en konden we meteen aan tafel voor de eigen verbouwde aardappelen, diverse groenten en een lekker stuk vlees met heerlijke saus. Het smaakte ons bijzonder goed. Ondertussen konden we bijpraten over de afgelopen weken en de wederzijdse belevenissen. Het is duidelijk dat Pantro een hele goede opvang heeft gehad. Hij mocht zelfs in hun slaapkamer aan het voeteneind van hun bed op z’n eigen kleed slapen. Na het eten gingen we naar buiten voor een kop koffie op het terras. Dat duurde jammer genoeg niet lang vanwege de wespen die in groten getale op ons of op de koffie en de koekjes afkwamen. Al snel moesten we noodgedwongen naar binnen.

Daar dronken we nog een tweede kop koffie om vervolgens onze gastheer en gastvrouw enorm te bedanken voor hun goede zorgen voor Pantro. Overigens hadden we enkele presentjes voor hun meegenomen vanuit Nederland en dat werd zeer gewaardeerd. Het was niet nodig geweest zeiden ze want ze hadden zelf ook enorm genoten van de aanwezigheid van Pantro. Na het afscheid reden we via Vimmerby, Mariannelund, Eksjö terug naar huis. Daar ging Pantro uiteraard even de tuin door om die weer opnieuw zijn territorium te maken. Toen ging hij op in de hal liggen zelfs niet eens op zijn dekentje en moest hij bijkomen van alle avonturen. We hebben hem de hele avond niet meer gehoord. Gelukkig zijn we weer compleet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image