Pantro krijgt pil

Pantro krijgt pil


Via een berichtje van onze buurvrouw, welke ze op Facebook had geplaatst, werden we er even aan herinnerd: de teken zijn er weer! Hun hondje was nog maar amper een paar minuten buiten geweest en ja hoor. Een teek in zijn vacht. Het was die dag al iets warmer dan de laatste weken, maanden en die vervelende beestjes waren er meteen. Jeetje, wat zijn die snel terug. Ik had gehoopt, dat ze nog zeker een paar maandjes zouden wachten. Tot het écht warm was, maar helaas. Ze zijn al terug. Vanochtend moest Pantro er derhalve voor beschermd worden. Met een pil! En dan bedoel ik eigenlijk een koekje-pil of pil-koekje.

Want de bescherming tegen teken en ook vlooien zit verwerkt in een lekker uitziend snoepje. Ongeveer anderhalve centimeter in doorsnee. Het moest deze grootte voor onze vriend zijn gezien zijn gewicht. In zijn geval is het een samenstelling van 1.000 mg van het dodelijk goedje voor teken en vlooien. Uit ervaring weten we inmiddels, dat hij er eigenlijk geen moeite mee heeft om dit pilletje op te eten. In tegendeel. Tijdens het geven van zijn gewone brokken gooi ik ook dit koekje door de lucht. Zie je hem op de foto hieronder boven Pantro zijn kop? En inderdaad: hij vangt hem op, kauwt een paar keer en slikt hem uiteindelijk door. Groot nadeel… Dit koekje is schijnbaar lekkerder dan zijn gewone brokken en die laat hij hierna dan ook vrolijk liggen.

Eén gedachte over “ Pantro krijgt pil

  1. HAHAHAHHA, ik heb het altijd al gezegd; Pantro is een hele slimme hond. Nu wil meneer alleen nog zijn pil hebben en geen andere brokjes ???? Geweldig , hier kan ik van genieten .
    Ga nog jaren zo door Pantro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta