Pantro een stukje kleiner!

Pantro een stukje kleiner!

wp_20161031_08_44_08_pro      wp_20161031_08_44_19_pro
Dat wil zeggen: zijn nagels! Sinds we twee jaar geleden de nagels, bij de dierenarts, hebben laten knippen is het alsof er Pokon bijgedaan wordt. Zó snel groeien ze. Twee keer per jaar gaan we sindsdien met Pantro heen. Maar hij vindt het he-le-maal niets! De eerste keer hebben ze hem namelijk in het leven geknipt en dat daarna dicht gebrand. Dat weet hij nog, want zodra ze hem aan zijn poten komen: hij laat zijn volledig gebit zien! Hij krijgt daarom altijd een “roesje”, zodat hij rustig is en de dierenarts al zijn vingers houdt. Vanochtend kon ik hem om negen uur daarheen brengen. Na mijn bezoek aan de tandarts (rond elf uur) zou ik hem weer op mogen halen. Niet! Net als ik Winschoten binnen rijdt, krijg ik telefoon van de dierenartsassistente. Pantro is nog niet weer helemaal goed wakker en daarom mag hij voor twaalf uur niet mee naar huis. Dat wordt pas om twee uur. Klokslag twee sta ik bij ze op de stoep. En in plaats dat hij me begroet (meestal is het horen van mijn stem genoeg) en met me mee gaat, is hij nog zó duf, dat hij de behandelkamer weer in wil lopen. Ook in de auto springen gaat niet en ik moet hem erin tillen. Thuis gaat hij even plassen en daarna ligt hij bijna de hele avond te slapen op zijn kleedje. Een paar brokjes heeft hij nog met “tegenzin” opgegeten. Hopelijk gaat het morgen weer beter met hem! Arme Pantro…
wp_20161031_14_53_36_pro      wp_20161031_14_53_53_pro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta