Pakketje uit China

Pakketje uit China

 
In onze sauna ontbrak nog een vochtigheidsmeter, temperatuurmeter en een tijdmeter. Via de website AliExpress in China heb ik dat besteld. Gisteren lag de hygrometer/ thermometer in de brievenbus. Prima verpakt en zodoende onbeschadigd gearriveerd. Onvoorstelbaar. Wat een lange reis heeft dat ding gehad. Helemaal vanaf de andere kant van de wereld naar Zweden verstuurd en in totaal waren de kosten slechts 10,34 Amerikaanse dollars, ongeveer €.9,=. Dat kán toch niet!?! Reiskosten, verpakking én het ding zelf voor zo weinig euri. Een koopje! Tevens heb ik een tijdmeter, oftewel een zandloper of timglas in het Zweeds, gekocht via AliExpress voor slechts 6,31 dollars, bijna €.5,=. Die laatste moet nog binnenkomen. Via een track&trace programma kan ik precies zien waar het pakketje zich nu bevindt. Hij is inmiddels gearriveerd in Zweden. De hygrometer hangt inmiddels in de sauna. Nu weet ik tenminste hoeveel water ik nog op de gloeiendhete stenen moet gooien, om de vochtigheid in de sauna omhoog te schroeven naar het gewenste nivo. En binnenkort weet ik via de zandloper hoelang ik nog mag zweten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta