Otta mee foto’s maken

Otta mee foto’s maken

dsc04424      dsc04445
Het weer van de laatste dagen heeft een schitterende natuur laten zien. Dat moet vanzelfsprekend even vastgelegd worden met de camera. En wie komt dapper bij mij huppelen? Onze jongste viervoeter en trouwe vriend, Otta! Onderweg naar mij miauwt hij aldoor al. Alsof hij wil zeggen: “Wacht even op mij!” Vanaf dat moment gaat hij met mij mee over het land en de Bouwteweg. Wanneer we teruglopen via de eerste oprit (die we zelden of nooit gebruiken) ben ik even met hem aan het ravotten. Dat vindt hij wel leuk, want hij rent van mij vandaan om even later met meer snelheid weer naar mij toe te rennen en vlak voor mijn voeten zich te laten vallen. Wanneer ik hem weer even wil aaien neemt hij een aanloop en verdwijnt in een boom. Mij héél goed in de gaten houdend. Wat een druif! Zijn staart is twee, nee, drie keer dikker dan normaal en dat belooft niet veel goeds. Inderdaad: hij zet zich af en springt nog eens een paar takken hoger! Zonder enige inspanning blijft hij dan (gelukkig) even op de tak liggen, terwijl hij me nog steeds met zijn ogen volgt. Dapper kereltje!
dsc04448      dsc04452

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta