Opruimen is begonnen!

Opruimen is begonnen!

 
Waarom iets bewaren wat niet weer gebruikt wordt? Of wat zó zelden gebruikt wordt, dat je het toch niet gaat missen? Die vraag hadden we onszelf en elkaar al meerdere keren gesteld en antwoord kregen we maar niet. Ik nu wel: we gaan opruimen! Vanochtend ging ik naar “mijn ruimte”, beneden in de kelder, mét de fotocamera. Een aantal spulletjes wist ik, dat die in de verkoop zouden gaan. Bijvoorbeeld een koelbox en alle nagellakjes. Sinds wij hier wonen gebruik ik die laatsten niet meer en daarom netjes in het daarvoor bestemde kastje gezet, foto gemaakt en op Marketplace gezet. Dan de lockmachine van mijn moeder. Elf en een half jaar heeft hij overal gestaan, elke keer heel voorzichtig verplaatsen, maar ik heb de machine nooit gebruikt. Nu probeer ik ook deze te verkopen. En zo gaat het met een proefhoofd voor kappers (ooit cursus gedaan), rieten mandjes, koffiemachine, (hang-) klok, schoenen met hoge hakken… En binnenkort volgt er meer. Simpelweg, omdat we dat soort spullen niet langer ruimte in willen laten nemen. Wat nog zeker volgt is een kist vol dvd’s. Veel Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. En Zweeds gesproken en Zweeds of Engels ondertiteld (Wallander en Beck). Misschien een dezer dagen samen eens naar kijken, want soms is het best wel leuk om een film voor de tweede, derde of zelfs vierde keer te bekijken. Nu ga ik aan de slag met het maken van de vele advertenties op Marketplace!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.