Opruimen container klaar

Opruimen container klaar


Meteen nadat ik terug was van Eksjö hebben Heiko en ik alle dozen doorgelopen met spulletjes waarvan ik dacht dat het wel weg kon. Ik zou niet graag willen dat Heiko straks iets mist en ik dan moet zeggen “Oh, maar dat is weggegaan…” Gelukkig was hij het met bíjna alles eens. Twee dingetjes zijn er nog weer uitgehaald en voor de rest was het goed. Toen hebben we alles in de aanhanger gezet zodat het alvast klaar staat om te zijner tijd weggebracht te kunnen worden. De container is weer overzichtelijk en biedt weer plaats voor andere dingen. Waaronder de aanhanger! Er moet nog even geveegd worden maar dat doe ik later wel een keertje. Voor nu dik tevreden over het opruimen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image