Op bezoek bij tante!

Op bezoek bij tante!

IMG-20160129-WA0000      IMG-20160129-WA0001a
Eergisteren belde ze nog even, om te vragen hoe het met mij ging en toen we weer gezellig aan het babbelen kwamen vroeg ik haar of ze vrijdagochtend thuis was. “Ja, hoezo?” vroeg ze. “Dan praten we dan verder in Annen, onder het genot van een kopje koffie!” En dat vond tante Heiltje prachtig. En zo enthousiast als we bij het maken van de afspraak waren, zo enthousiast waren we vanochtend nog. Wat hebben we weer heerlijk bijgepraat. Op een gegeven moment liet ze me zien, dat ze een nieuwe mobiele telefoon heeft gekregen. Ze kan nu ook Whatsapp-jes versturen. Maar hoe ging dat ook al weer? Samen er even naar gekeken. En om te laten zien, dat je ook selfies (foto’s van jezelf) kunt maken nam ik een tweetal van ons beiden. Die stuurde ik toen naar neef Sietse en naar mezelf. Ook kreeg ik nog een cadeautje van haar. Haar vriendin en buurvrouw Marchie kreeg onlangs het eerste exemplaar van het boek van haar overleden man overhandigd. Een boekje met verhaaltjes en wijsheden van Geert Enting. Een echte Drentenaar en ook de verhaaltjes zijn in het Drents geschreven. Ze had me er al over verteld en omdat ik ook diverse boekjes van Groninger schrijvers (en dus in het Gronings) heb, heeft ze me hiermee verrast. Toen ik na een paar uurtjes weer weg wou, stopte ze me nog snel een doos Belgisch zeebanket in de tas. “Die moet je wel delen met Heiko hoor!”
20160129_152147_resized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta