Onze lieve vriend blijft lachen

Onze lieve vriend blijft lachen


De laatste dagen hebben we samen veel quality time doorgebracht: Pantro en ik. Heerlijk in de tuin. Zelf bezig met onkruid en Pantro dicht bij mij. Alsof hij over mij waakte. Ging ik staan, om iets te pakken of weg te brengen, stond hij ook op en ging met me mee. Hoewel het voor hem niet altijd even soepel ging, wou hij me niet uit het oog verliezen. Daarom dacht ik vaak na of ik op dat moment écht van mijn plek moest of dat ik dingen kon combineren en later zou gaan. Hij vindt het geweldig om in het gras te liggen, maar dan wel in de schaduw. Soms kon het niet anders, dan moest hij wel in het zonnetje moest, want anders was hij toch te ver bij mij vandaan. En kijk dan naar dat koppie… Is het geen schat? Voor ons zéker! We houden van je, Pantro!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image