Ontsteking nóg niet weg!

Ontsteking nóg niet weg!

De vorige week kreeg ik ineens weer twee behoorlijke pijnaanvallen. Nog steeds in de maagstreek, precies onder de ribbenkast en borstbeen. Ze duurden alleen nu langer dan eerder. Een heel onzeker gevoel. Het was inmiddels een poosje geleden, dat ik die gehad had. Nee, mijn maag is nog zeker niet weer “normaal”, maar het was daarvoor redelijk te dragen. Vooral wanneer er genoeg rustmomenten werden ingelast. Ook had ik bijwerkingen door het gebruik van paracetamol met codeïne, de medicijnen die ik kreeg ter vervanging van de Diclofenac. De veroorzaker van alle klachten. Het duurt nu al ruim zeven maanden en in die tijd ben ik inmiddels elf kilo afgevallen. Uiteraard doordat ik niet zoveel eet. Eten geeft namelijk nagenoeg meteen pijn. Reden genoeg voor een afspraak met de huisarts. Ik had alles in een mail verwoordt, zodat ik thuis in alle rust, de vertaling kon doen. Dat het mailtje gelezen was bleek wel uit hetgeen de huisarts met mij overlegde. Er staat inmiddels een afspraak voor een nieuw maagonderzoek in het ziekenhuis van Eksjö, omdat zij ervan uit gaat, dat de ontsteking nog niet over is. Voor de bijwerkingen krijg ik (tijdelijk) medicijnen en er is een nieuwe afspraak met haar gemaakt voor over ruim een maand. Een fijn gesprek gehad en met een beter gevoel naar huis gereden, dan vanochtend van huis gegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image