Önskefoto ís Albelli!

Önskefoto ís Albelli!


Ha! Ik vond het al zoveel op elkaar lijken! En nu is het ook duidelijk waarom. Met programma van het Zweedse Önskefoto had ik onlangs ons fotoalbum gemaakt over de Emigratie. Nadat ik naar dergelijke programma´s had gezocht kwam deze als een van de eerste op het scherm en het leek goed. Helemaal toen ik hun website opende. Het leek zo vertrouwd. Alsof ik het programma herkende. Het was alsof ik het programma van Albelli had geopend. Daarmee heb ik al vele albums gemaakt. Mooi werk, want dat maakte het maken van het album stukken eenvoudiger. Ik had immers ervaring met Albelli. Gistermiddag kreeg ik een nieuwsbrief van Önskefoto met een aanbieding. Je kunt profiteren van 30% korting op al hun producten. Het maken van nog twee albums staat op de planning, maar dat lukt me nooit om die zo snel af te krijgen. Onderin de mail stond namelijk, dat dit aanbod geldig is tot vanavond 23.59 uur. En wat schetste mijn verbazing? Helemaal onderin staat Albelli b.v. uit Amsterdam! Ha! Is Önskefoto dus een dochter van Albelli!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta