Onkruid, véél onkruid

Onkruid, véél onkruid


Een jongeman uit een nieuwbouwwijk in Eksjö belde met het kantoor van 55+ in Vetlanda. Hij wilde graag hulp bij het verwijderen van het onkruid in het talud achter hun huis. Zodoende kreeg ik een telefoontje van het kantoor met het verzoek de klant te bellen en te gaan kijken. Vrijdagochtend kon ik er terecht om 09:00 uur. Even achter het huis kijken en ja hoor: een redelijk steil talud met hier en daar een struik en voor de rest heel veel onkruid. Of ik dat kon verwijderen en hoeveel dagen ik daarvoor nodig dacht te hebben… 2 Of misschien 3? Mijn inschatting was 2 dagen en dat vertelde ik hem. Dat was akkoord. Hij vertelde, dat er nadien bodem bedekkende plantjes in zouden komen. 100% Schoon hoefde het niet te worden. Dat zou later wel stikken onder de bodembedekker. Oké. Daarna ben ik meteen begonnen en het ging eigenlijk heel voortvarend. Het was mooi weer en ik had er schik in. Het verwijderde onkruid kon in grote afvalzakken en aan het einde van de dag had ik daarvan 6 stuks helemaal vol. Om 16:30 uur was de tuin/ het talud “schoon”. Even laten “keuren” door de opdrachtgever en die was zeer tevreden. Klaar. Niks 2 dagen! Gewoon even aanpakken en doorwerken. Twee dagen heb ik trouwens ook helemaal niet “over”. We hebben zelf nog genoeg te doen in Ödarp. Toch mooi projectje gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta