Nog éven die bankjes verven…

Nog éven die bankjes verven…

 
Oh, ik weet hoe het voelt: je bent ergens aan begonnen en je wilt het graag afmaken. Ook al is het rond half acht in de avond.  Daarom begreep ik Heiko volledig, toen hij me gisteravond vróeg (!) of hij de bankjes nog even mócht (!) verven. Nou, je gaat gerust je gang! En binnen vijf minuten was hij beneden, had hij zijn werkkleren aan en hoorde ik, dat een deksel van een verfpot open ging. De bankjes had hij eerder al geschuurd en ze moesten eigenlijk toch zo snel mogelijk weer bij de voordeur komen te staan. Nu die zo mooi is gemaakt, moest het weer compleet worden. Weer een geheel. Dat verven is gelukt en hij had niet eens zoveel tijd nodig. Vanochtend toen ik Pantro uit liet, zag ik de bankjes al weer bij de voordeur staan. Die had hij vanochtend, voordat hij naar het werk ging, nog op zijn plaats gezet. Het ziet er nu ook daadwerkelijk weer compleet uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image