Nóg een kleedje

Nóg een kleedje


Nee, om alleen voor een reservesleutel naar Jönköping te gaan was niet rendabel. We hadden daarom een boodschappenbriefje gemaakt. Alleen waar geen rekening mee gehouden was, was dat ik de auto niet ter beschikking had zolang de sleutelmaker ermee bezig was. Dat betekende, dat ik gisteren ruim een uur in het overdekt winkelcentrum mocht doorbrengen. Oh, en dat vind ik leuk… Maar niet heus! En wat er op het briefje stond was dáár natuurlijk niet te krijgen. Dan loop je na een poosje echt wel met je zieltje onder de arm. Nadat ik de sleutel én de auto terug had, ging ik nog een paar andere winkels bezoeken. En wat denk je? Alleen een vloerkleedje voor onder de schommelstoel kon ik afstrepen. De rest staat er allemaal (alle vier) nog op! Toch wel leuk, dat dit kleedje nu in de kamer ligt. Het past bij de grote, onder de tafel. Samen vormen ze nu een geheel. Zere voeten, een kleedje en een lege portemonnee. Dit bezoekje aan Jönköping vergeet ik niet zo snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.