NL 16 december

NL 16 december


Vanochtend moesten we ons tussen tien en een melden bij de receptie van het park, waar we een huisje huren deze week. Ze wilden graag onze legitimatie zien. Geen probleem. Zij hadden ons gisteren fantastisch geholpen, door de sleutel voor ons klaar te leggen. De receptie sloot eerder dan dat wij er konden zijn namelijk. Nadat we ons hadden “ingeschreven” was het dan eindelijk tijd om de rit naar Hoogezand te aanvaarden: naar Heiko’s ouders. De belangrijkste reden, dat we deze week naar Nederland zijn gekomen! We werden al opgewacht: Heiko’s mam stond al bij de voordeur op de galerij. We werden welkom geheten met een paar heerlijke knuffels en zoenen. Meteen daarna kwam ook pap uit de kamer en was zeker zo enthousiast. De vorige keer in augustus was Pantro niet bij ons

Dit keer wel en die kreeg ook heel veel aandacht: “Wat is hij grijs geworden!” zeiden ze bijna tegelijk. Ze hadden hem al vanaf 5 mei niet meer gezien en dan geloof ik best, dat hij een paar grijze haren meer heeft gekregen in die maanden. Pap en mam waren heel blij hem weer eens te zien. En Pantro vond al die aandacht super! Tijdens koffie met appelgebak en slagroom werd gezellig bijgepraat. Uiteraard kijken ze veel op deze website, zodat ze van de ontwikkelingen van de verbouwing volledig op de hoogte waren. Kleine(re) details konden we ze nu vertellen. Ook de winterse tafereeltjes vielen bij hen goed in de smaak. “Heel mooi, maar toch ook wel lastig. Steeds weer sneeuwruimen, veel sneeuw op de oprit, gladde wegen…” Er was wel degelijk goed over nagedacht. Andere belevenissen, welke we hier vermelden worden eveneens bijna elke dag gelezen. Dan is het misschien wel veel onpersoonlijker, maar ze blijven zo wel op de hoogte.

Wat hebben we meteen veel gepraat. Zó leuk om weer in dezelfde kamer met elkaar te kletsen. Vanzelfsprekend hebben we wekelijks telefonisch contact met elkaar, maar dit is toch wel even héél anders en vele malen mooier! ‘s Middags gingen we samen stamppot boerenkool eten. Speciaal voor ons was dit eten uitgekozen en waren er speklappen gekocht. Mét heerlijke metworsten en er was zelfs aan de jus gedacht. Iets wat ik er zo lekker bij vind. Top! Wat heeft het eten ons lekker gesmaakt! Peter en Daniëlle kwamen nog langs. Omdat Heiko’s moeder maandag jarig is én om ons alvast even weer te zien. “Oma” werd verwend met mooie cadeaus en wij weer met heerlijke hapjes. Nadat Peter en Daniëlle vertrokken aten wij nog gezamenlijk een broodje. Er waren naast lekkere bolletjes ook krentenbollen. Die kennen ze in Zweden niet en we hadden ze eigenlijk niet eens gemist, maar toen we ze weer hadden gegeten… Iets voor op ons boodschappenlijstje! Rond half negen waren we weer in Drouwen. We hebben genoten van deze eerste vakantiedag! Bedankt voor deze plezierige dag, pap en mam!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta